Hudföryngring med Celluma PRO’s banbrytande teknik

Celluma PRO’s LED-Ljus Terapi är baserat och framtagen av den senaste forskningen från NASA’s rymdprogram som visar att vissa ljusfrekvenser så som de ljusfrekvenser som återfinns i Celluma PRO avsevärt ökar ny vävnadstillväxt, stimulerar kollagenproduktionen och minskar fina linjer och rynkor. Denna banbrytande teknologi använder inte värme eller någon form av invasiv process, utan triggar kroppen att omvandla ljusenergi till cellenergi utan termisk värme. Tekniken är ursprungligen framtagen av NASA för astronauter då det visade sig att de inte kunde läka och återställa skadad hud vid rymdfärder.
Celluma PRO LED-Light therapy har vunnit pris i USA för bästa hudföryngring, acne och smärtlindring behandling och är helt ny som behandlingsform här i Sverige.

Celluma PRO innovativa LED-ljusterapi är helt fri från biverkningar, orsakar ingen inflammation och kräver ingen speciell efterbehandling.  Det är en mycket effektiv behandling för åldrande hud, behandling av acne, rosacea samt inflammatoriska hudåkommor och smärta.

Fördelar med Celluma PRO LED-ljusterapi inkluderar:

Vad kan behandlas med Celluma PRO?

Hur snabbt ser jag resultat?
De flesta upplever en skillnad redan efter första behandlingen så som mjukare stramare hud, bättre hudton, glow och färg. Bäst resultat får du om du tar 6-8 behandlingar inom en tre till fyra veckors period. Därefter räcker det med att komma på underhållande behandling när behov uppstår.

Övriga fördelar;
Behandlingen upplevs lugnande och har visat sig bra mot både oro och depression. Den förbättrar cellförnyelsen som i sin tur förbättrar kollagen produktionen, förbättrar blodcirkulationen och lymfsystemet. Resultatet är yngre och hälsosammare hud. Den har också visat sig stimulera hårväxt.

Vad är skillnaden mellan LED-ljus terapi och Laser behandling?
LED-ljus terapi värmer inte kroppen så behandlingen är helt smärtfri. LED-ljus terapi använder ljusfrekvenser med en längre våglängd vilket gör att behandlingen kan tränga djupare ner i huden jämfört med en laser som mer ger ett specifikt riktat ljus.
Den behandlingen hela ansiktet och även dekolletage om så önskas.

LED rekommenderas även starkt som läkande behandlingskur upp till en gång om dagen strax efter en operation eller kraftig behandling så som tex fraktionerad Co2 laser.

Finns det bevis på att behandlingen fungerar?

Celluma PRO LED-ljus terapi är en beprövad teknologi med många år av forskning som bevisar effektiviteten på att dämpa inflammationer i huden, förbättra och påskynda läkningsprocessen, öka produktionen av fibroblaster och därmed kollagen & elastinproduktionen. Det finns kliniska studier, vetenskaplig och medicinsk forskning, oberoende tester och patient rapporter som bevisar effektiviteten av den här behandlingsformen. Forskning utförd av NASA’s rymdprogram har bevisat att infraröd ljusterapi avsevärt förbättrar skadad och återskapar tillväxt av ny frisk hud. Celluma PRO’s teknik bygger på NASA’s forskning och innehåller samma infraröda ljus.

Teknologin i Celluma PRO gällande hudföryngring, acne och smärtlindring är godkänd av FDA (Usa’s mat och hälsoadministration)

För bästa resultat kom med ett rengjort ansikte, utan smink och krämer.