Välkommen att hyra ett vackert Samtalsrum/behandlingsrum centralt i Stockholm

image   IMG_0678   image

Välkommen att hyra ett Samtalsrum/behandlingsrum på Karlbergsvägen 54, mitt i hjärtat av Birkastan.

Dörren från trädgården leder in i våra vackra lokaler med fönstervalv och högt till tak. 250m från St:Eriksplans t-bana.

Vi har 5 stycken rum som vi hyr ut för samtal och behandlingar. Det finns även möjlighet att nyttja lokalen på kvällar och helger för kursverksamhet.

Du kan hyra en eller flera veckodagar i månaden alt hyra ett rum på heltid.  Möjlighet finns också att hyra halvdagar och/eller kvällar och helger.

Hyran betalas månadsvis i förskott, uthyrningen är inte momspliktig. Fakturering sker med pdf-fil via e-post.
I hyran ingår ett möblerat rum med tillgång till ljus, papper, kritor. Även kostnad för el, vatten, städning och kök med tillhörande utrustning ingår i hyran. Du får gärna vistas i lokalen före och efter din hyrda tid för eventuellt för- och efterarbete.

Vår intentionen är att skapa ett Healingcenter i Stockholm dit människor som längtar efter mer Samhörighet, Kärlek, Lugn & Harmoni ska finna sin väg till oss.
Är du intresserad av att vara en del av att skapa detta är du varmt välkommen att höra av dig till mig. Jag som driver lokalen är psykosyntesteraput. Ring mig gärna på 070-5295863 för mer information.

Varmt välkommen att tillsammans skapa ett center för människors växande och helande i Stockholm.